Öppet bad i Karlshamn och Malmö.

Karlshamn och Malmö

Missat ett pass och vill ta igen liten vattentid? Då kan ni komma på Öppet bad. Har ni inga tillfällen att ta igen men är ändå sugna på att bada? Även då går det bra att komma på Öppet bad mot en avgift av 75 kr/vuxen och 25 kr/barn (betalas på plats).

Tider för Öppet bad på våra anläggningar hittar ni under bokningsfliken. Platser behöver inte förbokas. Observera att dagar och tider kan komma att ändras löpande. Först på plats…
I Västra Ingelstad har vi tyvärr inte möjlighet för Öppet bad, men simmare är varmt välkomna till våra andra anläggningar.

 

Har du fått en biljett med ett gratisbad är du varmt välkommen att använda denna i Malmö och Asarumsbassängerna under våra Drop In-tider. Glöm inte att anmäla er!
Varmt välkomna!

Missade kurstillfällen

Om du missar ett kurstillfälle så är det under drop in tiderna du har möjlighet att ta igen. Det finns inga instruktörer i bassängen men det går jättebra att simma, plaska och busa på egen hand och göra övningar, träna och finslipa – oavsett om du är inskriven på Babysim, Simskola med och utan föräldrar eller Vattengympa. Du betalar ingenting utan säger till instruktörerna att du ska ta igen ett missat kurstillfälle.
När man går kurs hos oss på Aquasund och missar någon/några lektioner har man den aktuella och den nästkommande terminen att ta igen.

OBS. Även våra simmare i Västra Ingelstad är givetvis varmt välkomna att ta igen missade kurstillfällen på våra drop in tider i Malmö.

Hygien och förberedelser

Vi är rädda om vattenkvaliteten så var noga med att ha en godkänd och tättslutande badbyxa på ditt blöjbarn. Sådana finns att köpa hos oss. Alla, barn och vuxna duschar innan badkläderna tas på. Här kan du läsa mer om Trivselregler hos oss.