Drop in

Drop In-tiderna är i mån av plats eftersom vi får vara max 18 personer i bassängen åt gången. P.g.a. de nuvarande restriktionerna krävs det att man bokar en tid. Leksaker och flytredskap finns att låna.
Se gärna aktuell information på vår facebooksida för eventuella undantag för drop in tider.

Öppet för allmänheten, Malmö

Vi finns på Hantverkaregatan 5, Malmö
Pris: 50 kr/vuxen, 25 kr/barn (max 2 barn/vuxen i bassängen)

*******************************************

Öppet för allmänheten, Karlshamn

Vi finns på Lärkvägen 96, Asarum
Pris: 50 kr/vuxen, 25 kr/barn (max 2 barn/vuxen i bassängen)

Gratisbad

Har du fått en biljett med ett gratisbad är du varmt välkommen att använda denna i Malmö och Asarumsbassängerna under våra Drop In-tider. Varmt välkomna!

Missade kurstillfällen

Om du missar ett kurstillfälle så är det under drop in tiderna du har möjlighet att ta igen. Det finns inga instruktörer i bassängen men det går jättebra att simma, plaska och busa på egen hand och göra övningar, träna och finslipa – oavsett om du är inskriven på Babysim, Simskola med och utan föräldrar eller Vattengympa. Du betalar ingenting utan säger till instruktörerna att du ska ta igen ett missat kurstillfälle.
När man går kurs hos oss på Aquasund och missar någon/några lektioner har man den aktuella och den nästkommande terminen att ta igen.

OBS. Även våra simmare i Västra Ingelstad är givetvis varmt välkomna att ta igen missade kurstillfällen på våra drop in tider i Malmö.

Hygien och förberedelser

Vi är rädda om vattenkvaliteten så var noga med att ha en godkänd och tättslutande badbyxa på ditt blöjbarn. Sådana finns att köpa hos oss. Alla, barn och vuxna duschar innan badkläderna tas på. Här kan du läsa mer om Trivselregler hos oss.