Drop in

För närvarande har vi ingen drop in Karlshamn.

I Malmö är drop in endast öppen för de som går en simkurs hos oss och inte för allmänheten.
Drop in ska bokas i förväg för att det inte ska bli för många personer i bassängen. Det gör man på samma sätt som man bokar en kurs.

 

*******************************************

Gratisbad

Har du fått en biljett med ett gratisbad är du varmt välkommen att använda denna i Malmö och Asarumsbassängerna under våra Drop In-tider. Glöm inte att anmäla er!
Varmt välkomna!

Missade kurstillfällen

Om du missar ett kurstillfälle så är det under drop in tiderna du har möjlighet att ta igen. Det finns inga instruktörer i bassängen men det går jättebra att simma, plaska och busa på egen hand och göra övningar, träna och finslipa – oavsett om du är inskriven på Babysim, Simskola med och utan föräldrar eller Vattengympa. Du betalar ingenting utan säger till instruktörerna att du ska ta igen ett missat kurstillfälle.
När man går kurs hos oss på Aquasund och missar någon/några lektioner har man den aktuella och den nästkommande terminen att ta igen.

OBS. Även våra simmare i Västra Ingelstad är givetvis varmt välkomna att ta igen missade kurstillfällen på våra drop in tider i Malmö.

Hygien och förberedelser

Vi är rädda om vattenkvaliteten så var noga med att ha en godkänd och tättslutande badbyxa på ditt blöjbarn. Sådana finns att köpa hos oss. Alla, barn och vuxna duschar innan badkläderna tas på. Här kan du läsa mer om Trivselregler hos oss.