Vad får jag för pengarna?

> Du får tillgång till härliga familjeanpassade faciliteter som alltid är rena och välskötta.
> Du får härligt varmt vatten (32°) så att barnen kan koncentrera sig på att ha kul och lära sig att simma i det varma vattnet.
> Du får en vuxen instruktör med en utbildning i våra program och pedagogik. Aquasunds simprogram är anpassat efter barnens behov, på deras villkor, med stort fokus på trygghet och lek för det är så barn lär sig allra bäst.
> När ni har genomfört vårt program så är barnet en simmare som kan alla fyra simsätt och som är säker och trygg i vattnet.
> En plats i en liten grupp där vi har maximalt 10 barn i grupperna under 2 år med 1 instruktör. I grupperna utan föräldrar har vi maximalt 12 barn i vattnet med 2 instruktörer i vattnet.
> Om vi är tvungna att ställa in en lektion kommer vi alltid att skicka ett sms så fort vi fått kännedom om att vi måste göra det samt ge er möjlighet att ta igen den missade lektionen vid senare tillfälle.
> Vi öppnar i augusti och stänger i juni för att kunna utnyttja så stor del av året som möjligt.
> Alla kemikalier och teknik som vi använder håller hög standard, är inte allergiframkallande samt är miljövänliga i den mån det är möjligt.
> Du möter ett professionellt och högt motiverat team så att ni som familj kan koncentrera er på att njuta av besöket hos oss.
> Ni simmar i en verksamhet som vill dela med sig av sina kunskaper och har som motto att barn och förälder ska känna att de lärt, njutit och lekt hos oss.
> Du träffar en massa härliga och positiva barnfamiljer.