Nyheter

TA IGEN med instruktör

För dig som simmar i våra grupper under hösten 2020 och simmade under Covid 19 utbrottet mars-maj 2020, har vi tagit fram ta igen tider med instruktör. Du kan endast boka dig vid två tillfällen åt gången så alla har möjlighet att ta igen. Du kan själv boka och avboka dig under fliken boka kurs. Lektionerna heter ”ta igen + ditt barns ålder” Ta igen är avgiftsfritt. Om du inte har möjlighet att gå är det viktigt att du avbokar tillfället annars kommer vi att debitera 100kr som no-show avgift. Vi lägger upp tider för detta löpande

Start mitten på september

”Drop in” tider under Corona

Nu drar vi äntligen igång våra ”Drop-in” tider. Det kommer se annorlunda ut under Corona tider då vi behöver ha koll på antalet personer i lokalerna.  Det är viktigt att registrera alla som ska vara med vid badet, maxantal i poolen är 19 personer. badtiden är 30 min och vi startar varje hel och halvtimme. Drop in har vi bara i bassängen i Asarum och Malmö.

Om du simmar hos oss kan du simma gratis på dessa tillfällen om du missat en lektion tidigare.

Om du inte simmar hos oss och ändå vill bada i vår härliga pool så måste du registrera dig som kund för att bada och sedan betala på plats vid bassängen. 50kr/vuxen och 25kr/barn.

Tänk på att hålla avstånd, vara noga med hygienen och alltid vara helt frisk när du besöker oss.

start mitten på september