Nyheter

Covid-19 information

Vi får många frågor kring ämnet. Svaret är att vi inte har mer kunskap i ämnet än de läkare vi rådfrågar har eller den kunskapen vi får via folkhälsomyndigheten och andra tillförlitliga källor. Vi försöker hålla oss och därefter er uppdaterade och kommer ut med så mycket information som vi bara kan. Men det är en pågående pandemi som vi alla ska förhålla oss till. Vi håller med Tegnell som sagt att vi måste, som individer, ta eget ansvar i saken. Vi vet inte hur länge detta kommer att pågå men vi vet att vår verksamhet är viktig för barnens sunda utveckling och har därför valt att ha öppet just nu. Vi är beredda att anpassa oss hela tiden och är tacksamma för all hjälp vi får från er genom att vara lite mer flexibla, anpassningsbara och att ha överseende med att allt inte är så som vi skulle vilja att det var.

 

 

 

 

Det är superviktigt att vi alla hjälps åt genom att följa våra riktlinjer:

  • Stanna hemma vid symptom.
  • Tvätta händerna när ni kommit in i lokalerna.
  • Sprid ut er i omklädningsrummen och håll avstånd så gott det går. I Malmö finns det en extra dusch på toaletten vid ingången, som kan användas när det är många personer i omklädningsrummen.
  • Försök minska tiden ni är i lokalerna innan och efter simningen.
  • Det är endast en vuxen per barn som är välkommen att följa med till simskolan. Jätteviktigt att vi alla följer detta så att vi kan hålla nere antalet personer i våra lokaler.
  • Vi har sänkt antalet på våra drop in till max 10 personer. Därför är det viktigt att boka in alla som ska gå. Vi fortsätter med drop in för att ni ska ha möjlighet att ta igen missade tillfällen.