Vi rekommenderar att ni är på plats cirka 15 minuter innan Prova-på tillfället börjar. Utöver er instruktör i vattnet, har vi extra personal på plats som tar emot er.

Bra att ha med till simskolan

Trivselregler

För oss är det väldigt viktigt att alla mår bra i vattnet och att vattenkvalitén är den allra bästa. Detta bibehåller vi genom att vi hjälps åt att följa våra trivselregler.

Poolen

Vår varmvattenbassäng ligger på Hantverkaregatan 5 i Malmö, på källarplan.  Bassängen är 5 x 10 m, djupet är 1,25 och vattnet håller minst 32 grader. Vi öppnar våra lokaler 30 min före första kursen för dagen och stänger 30 min efter sista gruppen.

För att inte distrahera gruppen som simmar innan går vi in till poolutrymmet tidigast 5 min före lektionen startar. När vi befinner oss i poolutrymmet sitter vi och väntar vid stolarna och borden. Barn och föräldrar väntar alltid innan vi kommer fram till kanten eller går ner i poolen. Vi hjälps åt att hålla ljudnivån nere, så att gruppen i vattnet får bästa möjliga siminlärning.

Omklädningsrum och barnsalongen

Det finns tre omklädningsrum, ett för damer, ett för herrar och ett gemensamt. I alla omklädningsrum finns det barnstolar och madrasser som kan användas både i och utanför duschen. I omklädningsrummen finns det skåp där det går att låsa in sina saker och till det behövs ett hänglås. Det går bra att köpa hänglås hos oss. Vi hjälps åt att hålla det fint i omklädningsrummen genom att skrapa duschgolvet efter oss och ställa tillbaka madrasser och barnstolar. Vi slänger alltid blöjorna i blöjhinkarna med lock.

Vi har en barnsalong. Här finns det möjlighet att äta medhavd fika. Det finns bord, stolar, barnstolar och mikrovågsugn. En trevlig samlingspunkt efter simningen. Vi hjälps åt att hålla det trivsamt, genom att lämna det fint efter oss.

Barnvagnar

Det går bra att ställa sin barnvagn i entrén i mån av plats. Tänk på att inte blockera nödutgångar eller andras vagnar. Det är också bra att låsa vagnen.

Passersystem

Porten är olåst vid detta tillfälle.