Frågor och svar (FAQ)

Här hittar du svar på de allra vanligaste frågorna kring Aquasund och simskolorna. Hittar du inte svaret på din fråga? Kontakta oss så hör vi av oss!

Ämnen:

Kursstarter och anmälan

Ni får besked från oss via mejl om det blir plats i gruppen, senast samma vecka som kursen börjar får ni veta om det inte finns plats i gruppen just nu. Om det inte finns plats på de tiderna ni har möjlighet att simma så står ni kvar på kölista tills ni får ett meddelande från oss då det kan vara dags att ställa sig på kö igen, eller så får ni ett meddelande att det blivit en plats ledig mitt i terminen.
Om det inte finns en plats på tiderna ni önskar står ni kvar på kölista fram till vecka 2, därefter tar vi bort era önskemål och ni får återkomma inför nästa kursstart.

Våra kurser har åldersspärrar så att man minimerar risken att hamna i fel grupp. Vi försöker hålla grupperna så åldershomogena som möjligt så att vi kan arbeta med barnen i deras utvecklingssteg i sång och lek. Vi har även grupper för nybörjare (pingvinen) och grupper för fortsättare. OM du gått hos oss eller annan simskola – viktigt att läsa ”förkunskaper”. Om du inte kan göra anmälan kan det bero på att du anmält dig själv (och inte barnet) på kursen eller så är det ”fel” åldersgrupp/kurs du försöker anmäla barnet till.
Om du ändå vill göra anmälan till denna kurs (det kanske bara skiljer några dagar i förhållande till åldersgränsen) måste du göra anmälan per mejl och be oss lägga in er. (Registrera då alla personuppgifter på nätet som vanligt och så mejlar ni önskemål på grupper.)

4 veckor innan kursstart finns schemat på nätet. Se Boka kurs.

Vi har flera kursstarter om året. Se Boka kurs.

I våra grupper som går terminsvis (18 veckor) finns det i mån av plats möjlighet att starta längre in på terminen. I kurserna som är 9 veckor är det ok att börja kursvecka 2.

Det finns två anledningar till att grupper är fulla. Den ena är att vi jobbar backoffice med att flytta runt befintliga kunder i grupperna och den andra är att vi är klara med det jobbet och att gruppen faktiskt är full. Ju närmare kursstart desto mer uppdaterad är platstillgången på webben. Det säkraste sättet att få plats hos oss är att anmäla sig på flera tider. Då är det viktigt att man rangordnar sina önskemål.

Ja, antingen kan du ställa dig i kö för nästa kursstart om det inte ligger ett schema på nätet. Om det ligger tider på anmälningssidan så ställer du dig på kö på den gruppen du önskar samt rangordnar vilka tider du helst vill ha genom att skriva prio 1, prio 2 osv i kommentarsfältet. Vi har tider som är mer populära än andra och därför ökar chanserna till en plats om du väljer att stå på kö i flera grupper. Är du befintlig kund så har du förtur till att byta tider.

Load More