Välkommen till Aquasund,

Simundervisning med leken som ledstjärna

Vi finns i Karlshamn, Malmö, Västra Ingelstad och Växjö

Malmö

Allt om vår simskola  i Malmö.

Mer info 

Babysim

Växjö

Allt om vår simskola i Växjö.

Mer info 

Minisim

Karlshamn

Allt om vår simskola i Karlshamn.

Mer info 

Simskola

Västra Ingelstad

Allt om vår simskola  i Västra Ingelstad.

Mer info 

Simskola

Det är aldrig för tidigt att ge ditt barn vattenvana

Tre månader är en bra ålder att börja hos oss. På ett lekfullt och roligt sätt lär vi ut grunderna i simning och vattensäkerhet. Ditt barn blir en trygg liten fisk – och vi kan nästan garantera att simningen blir veckans höjdpunkt.

Våra grupper
Bubblor
Delfin

Simmarglädje och vattenlek!

Din simskola – vår passion. Barn och vatten är en oslagbar kombination. De flesta barn njuter av att leka, busa och simma i vårt varma, sköna vatten.

Det är aldrig för tidigt att ge ditt barn vattenvana, tre månader är en bra ålder att börja hos oss. På ett lekfullt och roligt sätt lär vi ut grunderna i simning och vattensäkerhet. Ditt barn blir en trygg liten fisk – och vi kan nästan garantera att simningen blir veckans höjdpunkt.

Vi har kurser för barn i alla åldrar och ger oss helst inte förrän ditt barn kan alla de fyra simsätten. Kurserna finns i Malmö, Karlshamn och Västra Ingelstad och startar kontinuerligt under året. Läs mer under Babysim och Simskola & Minisim. Se vår film här.

Barn och vatten är en oslagbar kombination. De flesta barn njuter av att leka, busa och simma i vårt varma, sköna vatten.

Bubblor
Groda

Nyheter

Bläckfisk