Drop in

Öppet för allmänheten, Malmö 

Drop in onsdagar 14-16 och fredagar 16-18.

(Eventuella undantag med kort varsel meddelas via facebook, så titta gärna där för aktuella öppettider) 

 

Öppet för allmänheten, Asarum

Söndag 14:30-16:00

 

 

 

Pris: 50 kr/vuxen, 25 kr/barn (max 2 barn/vuxen i bassängen)

Drop In-tiderna är i mån av plats eftersom vi får vara max 24 personer i bassängen åt gången. Ingen föranmälan krävs. Leksaker och flytredskap finns att låna.

Gratisbad

Har du fått en biljett med ett gratisbad är du varmt välkommen att använda denna i någon av våra bassänger i Malmö eller Karlshamn under våra Drop In-tider. Varmt välkomna!

Missade kurstillfällen

Om du missar ett kurstillfälle så är det under de här tiderna du har möjlighet att ta igen. Det finns inga instruktörer i bassängen men det går jättebra att simma, plaska och busa på egen hand och göra övningar, träna och finslipa – oavsett om du är inskriven på Babysim, Minisim, Simskola eller Vattengympa. Du betalar ingenting utan säger till instruktörerna att du ska ta igen ett missat kurstillfälle.

OBS. Även våra simmare i Västra Ingelstad och Trelleborg är varmt välkomna att ta igen missade kurstillfällen på våra drop in tider i Malmö.

Hygien och förberedelser

Vi är rädda om vattenkvaliteten så var noga med att ha en godkänd och tätslutande badbyxa på ditt blöjbarn. Sådana finns att köpa hos oss. Och alla övriga barn och vuxna duschar innan badkläderna tas på.