Välkommen till aquasund.
Simundervisning med leken som ledstjärna!

Simmarglädje och vattenlek!

Barn och vatten är en oslagbar kombination. De flesta barn njuter av att leka, busa och simma i vårt varma, sköna vatten. Det är aldrig för tidigt att ge ditt barn vattenvana, tre månader är en bra ålder att börja hos oss. På ett lekfullt och roligt sätt lär vi ut grunderna i simning och vattensäkerhet. Ditt barn blir en trygg liten fisk – och vi kan nästan garantera att simningen blir veckans höjdpunkt. Vi har kurser för barn i alla åldrar och ger oss helst inte förrän ditt barn kan alla de fyra simsätten. Kurserna startar kontinuerligt under året.

Flytkraft, viktlöshet och upplevelser för livet

I Skåne kan du simma med oss i Malmö, Västra Ingelstad och Trelleborg. I Blekinge plaskar vi i Asarum. Gemensamt för alla våra simskolor är det varma, sköna vattnet, de fina lokalerna, den smidiga parkeringen och den välkomnande och tillåtande atmosfären. Våra vattenupplevelser är positiva hela vägen!

Anmäl ditt barn nu genast, och träd in i vattnets värld tillsammans med oss!

Nyheter

Anmälan för vårterminen öppen.

Vi har nu lagt upp schema och anmälan för nästa termin. Om ni inte anmält er till en Sköldpaddan grupp eller en grupp märkt NY så kommer ni att hamna på kölista. Kölista betyder i dagsläget inte nödvändigtvis att gruppen är full. Under en period har vi lagt kölista på samtliga så att du ska ha möjlighet att se tiderna så tidigt som möjligt, samtidigt som vi fortfarande gör uppflyttningar av de kunder som redan simmar hos oss. Är du intresserad av att simma hos oss, gå in och anmäl dig via kölistan på den grupp du vill gå så återkommer vi med besked när/om ni kan erbjudas en plats så snart vi vet hur platstillgången ser ut. Vi kommer vid behov om möjligt även öppna upp ytterligare grupper.

Välkomna till vårterminen!

Webshop

Ni vet väl att ni kan handla badkläder, simglasögon mm i vår webshop, välkomna in!

Direkt till kursanmälan