Välkommen till aquasund.
Simundervisning med leken som ledstjärna!

Simmarglädje och vattenlek!

Barn och vatten är en oslagbar kombination. De flesta barn njuter av att leka, busa och simma i vårt varma, sköna vatten. Det är aldrig för tidigt att ge ditt barn vattenvana, tre månader är en bra ålder att börja hos oss. På ett lekfullt och roligt sätt lär vi ut grunderna i simning och vattensäkerhet. Ditt barn blir en trygg liten fisk – och vi kan nästan garantera att simningen blir veckans höjdpunkt. Vi har kurser för barn i alla åldrar och ger oss helst inte förrän ditt barn kan alla de fyra simsätten. Kurserna startar kontinuerligt under året.

Flytkraft, viktlöshet och upplevelser för livet

I Skåne kan du simma med oss i Malmö, Västra Ingelstad och Trelleborg. I Blekinge plaskar vi i Asarum. Gemensamt för alla våra simskolor är det varma, sköna vattnet, de fina lokalerna, den smidiga parkeringen och den välkomnande och tillåtande atmosfären. Våra vattenupplevelser är positiva hela vägen!

Anmäl ditt barn nu genast, och träd in i vattnets värld tillsammans med oss!

Nyheter

Sportlov

Under sportlovet vecka 8 (19-25 februari) har vi helt stängt på samtliga anläggningar, alltså ingen ordinarie verksamhet. 

I Malmö har vi dock öppet för drop in onsdagen den 21/2 kl 15-18 och fredagen den 23/2 kl 14-18

I Karlshamn har vi öppet för drop in på tisdagen den 20/ kl 10-12 och söndagen den 25/2 kl 14:30-16:30 

Vi önskar er alla ett jättehärligt sportlov!

Anmälan till kursomgång 2 i Babysim öppnas torsdagen den 22/2.

OBS. För er som är nybörjare i babysim väljer ni den kurs ni skall gå åldersmässigt och en kurs som är märkt NY om det finns annars den grupp ert barn tillhör åldersmässigt, dock ej en grupp märkt steg 2

Kölista Tänk på att ni i de flesta fall kommer att hamna på kölista till gruppen, detta innebär inte nödvändigtvis att gruppen är full utan att vi ger de kunder som redan simmar hos oss förtur till gruppbyten. Sätt upp er på köplats till önskade tider så återkommer vi så snart vi kan erbjuda en plats. Det finns även möjlighet att vi öppnar upp ytterligare grupper så skriv gärna en kommentar om ni kan andra dagar eller tider.

 

 

Webshop

Ni vet väl att ni kan handla badkläder, simglasögon mm i vår webshop, välkomna in!

Direkt till kursanmälan