Drop in

Drop In-tiderna är i mån av plats eftersom vi får vara max 24 personer i bassängen åt gången. Ingen föranmälan krävs. Leksaker och flytredskap finns att låna.
Pris: 50 kr/vuxen, 25 kr/barn (max 2 barn/vuxen i bassängen)

Öppet för allmänheten, Malmö

Onsdagar kl:14:30-16:30
Fredagar kl: 16:00-18:00

Till hösten börjar vi vecka 33, 14 augusti.

Vi finns på Hantverkaregatan 5, 211 55 Malmö

Se gärna aktuell information på vår facebooksida för eventuella undantag för drop in tider.
Ni som har simtillfällen att ta igen har möjlighet att göra detta även under hela efterföljande kursomgång.

Öppet för allmänheten, Asarum/Karlshamn

Följande lördagar: 10:00 – 12:00
31 augusti
21 september
19 oktober
9 november
14 december

Observera att vi inte har drop in på söndagarna!

 

Gratisbad

Har du fått en biljett med ett gratisbad är du varmt välkommen att använda denna i Malmö och Asarumsbassängerna under våra Drop In-tider. Varmt välkomna!

Missade kurstillfällen

Om du missar ett kurstillfälle så är det under drop in tiderna du har möjlighet att ta igen. Det finns inga instruktörer i bassängen men det går jättebra att simma, plaska och busa på egen hand och göra övningar, träna och finslipa – oavsett om du är inskriven på Babysim, Minisim, Simskola eller Vattengympa. Du betalar ingenting utan säger till instruktörerna att du ska ta igen ett missat kurstillfälle.
När man går kurs hos oss på Aquasund och missar någon/några lektioner har man den aktuella och den nästkommande kursomgången att ta igen.

OBS. Även våra simmare i Västra Ingelstad är givetvis välkomna att ta igen missade kurstillfällen på våra drop in tider i Malmö.

Hygien och förberedelser

Vi är rädda om vattenkvaliteten så var noga med att ha en godkänd och tätslutande badbyxa på ditt blöjbarn. Sådana finns att köpa hos oss. Och alla övriga barn och vuxna duschar innan badkläderna tas på.