Drop in

Drop In-tiderna är i mån av plats eftersom vi får vara max 24 personer i bassängen åt gången. Ingen föranmälan krävs. Leksaker och flytredskap finns att låna.

Pris: 50 kr/vuxen, 25 kr/barn (max 2 barn/vuxen i bassängen)

Öppet för allmänheten, Malmö

Onsdagar kl:14-16

Fredagar kl: 16-18

Se gärna aktuell information på facebook för eventuella undantag för drop in tider.

Ni som har simtillfällen att ta igen har möjlighet att göra detta även under hela efterföljande termin.

Öppet för allmänheten, Asarum/Karlshamn

Söndagar 14.30-16.00 fram till den 19 maj.

Extra drop in tillfällen:
lördagen den 13 april kl. 10-12
lördagen den 27 april kl. 11-13
lördagen den 11 maj kl. 10-12

Gratisbad

Har du fått en biljett med ett gratisbad är du varmt välkommen att använda denna i Malmö och Asarumsbassängerna under våra Drop In-tider. Varmt välkomna!

Missade kurstillfällen

Om du missar ett kurstillfälle så är det under drop in tiderna du har möjlighet att ta igen. Det finns inga instruktörer i bassängen men det går jättebra att simma, plaska och busa på egen hand och göra övningar, träna och finslipa – oavsett om du är inskriven på Babysim, Minisim, Simskola eller Vattengympa. Du betalar ingenting utan säger till instruktörerna att du ska ta igen ett missat kurstillfälle.

OBS. Även våra simmare i Västra Ingelstad är givetvis välkomna att ta igen missade kurstillfällen på våra drop in tider i Malmö.

Hygien och förberedelser

Vi är rädda om vattenkvaliteten så var noga med att ha en godkänd och tätslutande badbyxa på ditt blöjbarn. Sådana finns att köpa hos oss. Och alla övriga barn och vuxna duschar innan badkläderna tas på.